Maatwerk voor iedereen

Ieder huis en ieder dak is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om voor het uitbrengen van een offerte bij u langs te komen. Wij kunnen daardoor nauwkeurig uw dak situatie, uw wensen en uw verwachtingen in beeld brengen. 

De uiteindelijke energieopbrengst die uw zonnepanelen genereren is sterk afhankelijk van uw dakvorm en -ligging. Zo is niet alleen de ligging ten opzichte van het zuiden en de dakhelling bepalend. Maar ook eventuele schaduwobjecten zoals bomen, dakkapellen, schoorstenen, doorvoeren of nabij gelegen gebouwen en/of objecten.

Door uw dak in onze software in te tekenen berekenen wij voor u een reële opbrengst verwachting. Wij laten u zien hoe rendabel uw installatie en terugverdientijd werkelijk is.

  

Financieel

Duurzaamheidslening Overijssel

In 2017 is het mogelijk om een duurzaamheidslening aan te vragen, al verschilt dat wel per gemeente. De belangrijkste voorwaarde is dat de investering in zonnepanelen niet meer voor de volledige 100% gefinancierd kunnen worden, maar voor 75%. De overige 25% van de lening moet worden geïnvesteerd in een ander besparende maatregel zoals bijvoorbeeld isolatie.

Voor eventuele overige financieringsmogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 038-7730070.

Ook kunt u terecht voor meer informatie op de website van het SVN

Terugverdientijd 

Een terugverdientijd van zes jaar is al mogelijk, terwijl de installatie over het algemeen zo'n 30 jaar meegaat. 

Documentatie

  1. Handleiding instellen Wi-Fi verbinding Omnik omvormer
  2. Handleiding instellen Wi-Fi verbinding GoodWe omvormer - Optie 1
  3. Handleiding instellen Wi-Fi verbinding GoodWe omvormer - Optie 2
  4. Algemene voorwaarden Zonnegilde