2 Collega's gezocht!
28 november 2017

2 Collega's gezocht!

Niet alleen hebben wij een vacature openstaan voor Technicus beheer PV-installaties, maar wij zijn ook op zoek naar een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER.

 

Functieomschrijving Financieel Administratief Medewerker

Zonnegilde is een projectgerichte organisatie die groeiende en volop in ontwikkeling is. Naast de financiële administratie van Zonnegilde wordt de financiële administratie gevoerd van meerdere project-entiteiten  die buiten de groep staan. Wegens de toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker.

Als financieel administratief medewerker ben je onder meer verantwoordelijk voor:

 • Het verwerken van inkoopfacturen, opstellen van verkoopfacturen en het boeken van bankafschriften voor de administratie van Zonnegilde
 • Het (in hoge mate zelfstandig) voeren van de financiële administraties van de project-entiteiten (verwerken van inkoopfacturen, opstellen van verkoopfacturen, boeken bankafschriften)
 • Het verzorgen van fiscale aangiften (o.a. omzet- en vennootschapsbelasting) van de project-entiteiten;
 • Het assisteren bij het opstellen van financiële kwartaalrapportages van de project-entiteiten en jaarlijkse balansdossiers;
 • Algemene administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling.

 

Profiel

Je komt te werken binnen een enthousiast team met drive in een open, laagdrempelige bedrijfscultuur, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Met je analytische vermogen gecombineerd met een pragmatische instelling ga je oplossingsgericht te werk. Daarbij beschik je over een gezonde dosis humor en ben je een teamspeler met een proactieve werkhouding. Daarnaast voldoe je aan de onderstaande functie-eisen:

 • Een opleiding in een administratieve richting op minimaal MBO-niveau (voorkeur SPD)
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfsadministratie;
 • Aantal jaren werkervaring in een financieel administratieve functie;
 • Ervaring met Exact Globe en Snelstart is een pre;
 • Teamwerker en hands-on mentaliteit;
 • Initiatief, kritisch, accuraat en zelfstandig;
 • Dienstverband van 32 tot 40 uur per week.

 

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving? Mail je volledige CV met een korte motivatie naar administratie@zonnegilde.nl. Vragen kunnen naar hetzelfde mailadres gestuurd worden.

 

Bedrijfsprofiel Zonnegilde

Zonnegilde BV is dé specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelenprojecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren.

Wij werken met name voor klanten die duurzaamheid in hun werkomgeving/leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord.

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten waardoor onze klanten verzekerd zijn van duurzame en slimme oplossingen. Onze klanten ervaren een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg. Hiervoor werken wij nauw samen met professionele partners onder onze regie.

Wij streven hiermee naar een langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Bij ons werken dan ook uitsluitend klant gedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat.

Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.

 

Locatie

Kampen (OV)

 

NB: acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst

Terug