Lenferink Groep geeft ZonneGilde opdracht voor plaatsing van ruim 12.000 zonnepanelen
30 oktober 2017

Lenferink Groep geeft ZonneGilde opdracht voor plaatsing van ruim 12.000 zonnepanelen

De Zwolse Lenferink Groep heeft Zonnegilde uit Kampen onlangs de opdracht gegeven voor het plaatsen van maar liefst 12.900 zonnepanelen op verschillende panden uit de Lenferink Groep  vastgoedportefeuille.

Inmiddels is een start gemaakt met de verduurzaming van de panden in o.a. Spijkenisse, Meppel, Groningen, Ommen, Wijhe en Hoogeveen.

Na oplevering zullen deze installaties gezamenlijk een vermogen hebben van 3,5 miljoen Wp.Dit komt neer op ruim 3 miljoen kWh per jaar. Met deze pv-installaties kunnen zo’n 855 huishoudens ieder jaar van stroom worden voorzien.

Meer nadruk op duurzaamheid

Carlus Lenferink, directeur van de Lenferink Groep: “We zijn een Zwols bedrijf dat landelijk opereert, dus we zijn nu in eerste instantie zeer trots en werken op deze manier geleidelijk naar een duurzame transformatie van onze vastgoedportefeuille. Lenferink Groep draagt graag zijn steentje bij aan groene energie.

Over Lenferink Groep

Vastgoed is de expertise van de Zwolse Lenferink Groep. Met een ervaren team beheert, managet en exploiteert de Lenferink Groep een gevarieerde vastgoedportefeuille die o.a. bestaat uit het prestigieuze Zwolse Stadion Complex, diverse monumentale panden, kantoren en bedrijfsruimten, winkels en zorgcentra op goede locaties in heel Nederland. 

Door een uitgebreid aanbod te verrijken met brede kennis, is de Lenferink Groep in staat om portefeuilles op bouwkundig en financieel hoog niveau te beheren. Hierdoor sluit het aanbod naadloos aan bij de vraag van zowel beleggers als huurders, resulterend in renderende relaties op de lange termijn.

Meer informatie over de Lenferink Groep is te vinden op: www.lenferinkgroep.nl 


Foto; “Poort van Wijhe” 

Terug