Installatie van de ruim 12.000 zonnepanelen bij Wezenberg Transport gestart
04 april 2017

Installatie van de ruim 12.000 zonnepanelen bij Wezenberg Transport gestart

Recent zijn wij begonnen met de installatie van ruim 12.000 zonnepanelen op de daken van Wezenberg Transport uit IJsselmuiden. In de eerste fase zullen er al 3.028 stuks worden geïnstalleerd. 

De zonnepanelen gaan straks jaarlijks zo’n 2,75 miljoen kWh per jaar opleveren en hiermee kunnen ca 800 huishoudens van stroom worden voorzien. De CO2 besparing komt uit op ongeveer 1,6 miljoen KG per jaar. Kijk op MilieuCentraal.nl voor meer informatie over CO2 uitstoot van een gemiddeld gezin.

Bij deze installatie maken we uiteraard gebruik van de power optimizers van Solar Edge. Het oost/west bevestigingssysteem van Flatfix Fusion wordt geleverd door Esdec.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van deze installatie houdt u dan onze Facebooktwitter en/of Instagram in de gaten.

Ook grootverbruiker? Ook een plat dak? Neem dan nu contact met ons op! Wij verzorgen het gehele traject voor u.. Van het aanvragen van de subsidie, het verzorgen van de financiering tot het plaatsen en onderhouden van de zonnepanelen. Wij zijn te bereiken op 038-7730070.

Terug